boog
auto
Komt d'r in,
dan kuj d'r oetkiek'n
Voor een kort ritje belt u : 06 - 10 82 05 79.
U krijgt een coördinator aan de lijn,
die u kunnen informeren
over de mogelijkheden van
een ritje met de electrocar.

De electrocar rijdt dagelijks (ook op zondag)
van 8.30 uur - 17.30 uur

Ritjes op zon- en feestdagen s.v.p. reserveren
minimaal 24 uur van te voren.


Voor informatie en reservering voor een rit (buiten Eibergen)
met ECE PLUS belt u 06 - 27400962
Reservering liefst 3 dagen van te voren

De doelgroep

Voor mensen, die (tijdelijk) niet mobiel zijn, is de deur uitgaan geen vanzelfsprekendheid. Als lopen, fietsen en autorijden of reizen met het openbaar vervoer niet of nauwelijks meer mogelijk is, wordt de wereld klein om je heen. De eenzaamheid zal daardoor toenemen. Op eigen initiatief iets ondernemen, even naar de winkel, een kopje koffie drinken bij familie of het bezoeken van een club, soos of theater, zonder familie of mantelzorgers extra te belasten is voor een grote groep haast onmogelijk. Ze voelen zich vaak bezwaard om te moeten vragen als het niet strikt noodzakelijk is. Deze vervoersdienst is bij uitstek geschikt voor een bezoek aan een medische dienst, huisarts, fysio, pedicure etc. 

Juist die alledaagse bezoekjes, die het leven een beetje veraangenamen en om de noodzakelijke eigen contacten te kunnen onderhouden zijn van essentieel belang voor het welzijn van ouderen. Belangrijk is dat iedereen met beperkte mobiliteit gebruik kan maken van de electrocar, zonder hiervoor een WMO indicatie of een lidmaatschap voor bepaalde tijd aan te moeten gaan.

De groep ouderen zal in de toekomst alleen maar toenemen en ook de behoefte om, ondanks een beperking zolang mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren, zal zeker niet minder worden. Met vervoer met de electrocar wordt de sociale cirkel, waarin men zelfstandig op pad kan gaan een stuk groter.