boog
auto
Komt d’r in,
dan kuj d’r oetkiek’n
Voor een kort ritje belt u 06 – 10 82 05 79
U krijgt een van onze coördinatoren aan de lijn, die u direct en duidelijk kan informeren over de mogelijkheden van een ritje met de electrocar.

De electrocar rijdt dagelijks (ook op zondag) van 08.30 uur – 17.30 uur.
de electrocar rijdt ook of zon- en feestdagen 365 dagen in het jaar.
Voor een verre rit belt u 06 - 27400962 (ECE plus).

ECE plus

Behoort u tot onze doelgroep en heeft u vervoer nodig buiten de grenzen van Eibergen bv. ziekenhuis SKB Winterswijk, MST Enschede of een andere bestemming binnen of buiten onze regio?

Dan kunt u een beroep doen op vrijwillig(st)ers van ECE PLUS. Zij brengen u met eigen personenauto naar uw plaats van bestemming. Zij begeleiden u zonodig en wachten tot u weer huiswaarts kunt keren. (max.11⁄2 à 2 uur of anders in overleg). Dit geldt alleen bij bezoek aan ziekenhuizen, fysio, tandartsen etc. De rollator kan mee genomen worden - evt. begeleider rijdt gratis mee.

Reserveren:

het liefst 3 dagen van tevoren telefonisch. U kunt bellen op maandag t/m vrijdag tussen 9.30 uur - 16.00 uur.

Wij zoeken dan een beschikbare vrijwillig(st)er voor u en hij/zij neemt contact met u op over vertrektijd en tijdstip van terugreis en andere bijzonderheden.

Wat kost het?

Starttarief € 2,-- + aantal gereden km x € 0,35 p.km Parkeer- en /of tolgelden komen voor rekening van de passagier. Het starttarief € 2,- komt ten goede aan de Stichting Electrocar Eibergen. Na afloop van de rit betaalt u de vergoeding contant aan de chauffeur.